About studiodk

Even voorstellen, ik ben Daphne Kloek, ik woon in Huizen en ben van oorsprong afgestudeerd als pedagoog. Voordat ik de switch maakte naar het interieurvak heb ik lange tijd in een behandelcentrum gewerkt met ouders en kinderen.
Daarnaast heb ik het altijd leuk gevonden om bezig te zijn met inrichting en met name het zo optimaal mogelijk in delen van ruimtes. Gezien ik binnen Amsterdam meerdere malen verhuisde, was er altijd wel een project waar ik me op kon uitleven. Later verhuisde ik naar het Gooi, waar ik na meerdere verhuizingen en projecten uiteindelijk een jaren '30 woning betrok in Huizen. In 2015 werkten we thuis de ideeën uit rondom een grote verbouwing (kelderbak, uitbouw & woonkeuken). Het gaf zo veel voldoening om bezig te zijn met indelen & inrichten dat ik hier mijn vak heb gemaakt.
Om een goede basis op te bouwen ben ik in 2016 begonnen met een opleiding binnenhuisontwerp, gevolgd door 3D tekenen, sketchup, een opleiding in lichtadvies en een opleiding in grafische vormgeving & dtp. Ondertussen heb ik binnen mijn netwerk veel mensen blij gemaakt met (verbouw-)tekeningen, plattegronden, 3Dvisualisatie, moodboards en interieuradvies. Mijn rugzak aangevuld met nieuwe kennis, ervaring en een heel netwerk rijker om mee te sparren en te overleggen op gebied van vormgeving, binnenhuisontwerp en duurzamer wonen, startte ik in februari 2018 studiodk.
Mijn expertise als pedagoog kwam toch weer om de hoek kijken toen ik in 2019 begon met werken voor Simone Sorber, een specialist op gebied van de invloed van ruimte. We richten scholen en kinderdagverblijven in vanuit pedagogisch oogpunt. Een ontzettend leuke combinatie van inrichting en pedagogische wetenschap.
Daarnaast heb ik samen met Irja Kröner aboutmyinterior opgericht, waarbij wij mensen helpen om gezond en duurzamer te wonen. Hierover lees je meer op de pagina duurzamer wonen.
En wie ben jij? Wellicht kan ik je interieurvraag beantwoorden, of je helpen met een compleet ontwerp? Er zijn veel mogelijkheden en ik denk graag met je mee.
Groetjes Daphne