Waarom een 3D visualisatie?


Verandering vraagt om verbeelding. 3D tekeningen geven een helder beeld van de nieuwe situatie. Je ziet direct of de nieuwe keuken voldoende ruimte biedt voor een kookeiland én een eettafel, hoeveel schaduw er in de tuin ontstaat door de nieuwe uitbouw en hoe de sfeer van het nieuwe interieur aanvoelt.
Ook kan je een 3Dtekening goed gebruiken om bijvoorbeeld een aannemer te laten zien welk eindresultaat je voor ogen hebt.
Staat je woning (te lang) in de verkoop? Laat potentiële kopers de mogelijkheden van je woning zien door een 3Dtekening met nieuw ontwerp te plaatsen op Funda.
 
 

Van wens naar ontwerp

Wel een idee of wens, maar nog geen ontwerp? De route naar een nieuw binnenhuisontwerp is een persoonlijk proces, daarom maak ik graag kennis met je/ jullie. In een gesprek van ongeveer een uur inventariseren we de ruimte, de wensen en de ideeën die er zijn. Hieruit volgt een persoonlijke offerte voor een interieuradvies waar de 3D tekening onderdeel van uit maakt.
Laten we kennis maken.
 
 

Jouw ontwerp in 3D

Wanneer je zelf een ontwerp hebt, kan ik deze in 3D visualiseren, zodat je een realistisch beeld krijgt van de nieuwe situatie. Hieronder vind je een voorbeeld van hoe je je eigen ontwerp kunt aanleveren. Ik teken in sketchup, dit programma kan je hier gratis downloaden. Zo kan je in de 3d tekening rondkijken en zelf veranderingen aanbrengen.
 
 

Zo lever je een eigen ontwerp aan voor een 3D visualisatie