Waarom een 3D visualisatie?


Verandering vraagt om verbeelding. 3D tekeningen geven een helder beeld van de nieuwe situatie. Je ziet direct of de nieuwe keuken voldoende ruimte biedt voor een kookeiland én een eettafel, hoeveel schaduw er in de tuin ontstaat door de nieuwe uitbouw en hoe de sfeer van het nieuwe interieur aanvoelt.
Ook kan je een 3Dtekening goed gebruiken om een aannemer, constructeur of de gemeente te laten zien welk eindresultaat je voor ogen hebt, zonder dat je een architect hoeft in te schakelen.
Staat je woning (te lang) in de verkoop? Laat potentiële kopers de mogelijkheden van je woning zien door een 3Dtekening met nieuw ontwerp te plaatsen op Funda.
 
 

Van idee naar ontwerp

Wel een idee of wens, maar nog geen ontwerp? De route naar een nieuw binnenhuisontwerp is een persoonlijk proces, daarom maak ik graag kennis met je/ jullie. In een gesprek van ongeveer een uur inventariseren we de ruimte, de wensen en de ideeën die er zijn. Ik maak op basis hiervan een offerte en indien akkoord ontwerp ik een nieuwe indeling in 3D. Laten we kennis maken.
 
 

Van ontwerp naar 3D visualisatie

Wanneer je zelf een ontwerp hebt, betaal je alleen voor de visualisatie. Het ontwerp bevat in elk geval een plattegrond met complete maatvoering. Eventueel details van specifieke elementen die je terug wil zien in de 3d tekening (zoals kozijnen, een openhaard, etc). Indien je ook het interieur ingetekend wil hebben, lever dan informatie met betrekking tot de indeling en het interieur. Hieronder vind je een voorbeeld van hoe je je eigen ontwerp kunt aanleveren. Ik teken in sketchup, dit programma kan je hier gratis downloaden. Zo kan je in de 3d tekening rondkijken en zelf veranderingen aanbrengen.
 
 

Zo lever je een eigen ontwerp aan voor een 3D visualisatie